Thursday, November 18, 2010„Mare Serbare Culturală IIExpo handmade

19-21 noiembrie
Holul parter al Casei Tineretului

Pentru că fenomenul târgurilor handmade a luat amploare sidin ce în ce mai multă lume dă haina de magazin pe cea dedesigner, editie limitată sau chiar unicat, Asociatia Clouds Factory si Fundatia Judeteană pentru TineretTimisorganizează o nouă editie a expozitiei handmade – MareSerbare Culturală.
Prin acest eveniment dorim să promovăm atât artahandmade, a tinerilor talentati, cât si un stil de viată eco, în care orice material se transformă pentru a da nasterealtor obiecte.

În acest sens, expozitia va fi completată de ateliere demanufacturare, creative si ingenioase, care te fac să nu mai arunci cele netrebuincioase, ci să le transformi în ceva drag tie. Nu va lipsi nici în acest an coltul de relaxare, unde se va putea servi gratuit un ceai cald, ecologic, si biscuiti, „Parada modei handmade”, tombola.

Vom da startul vineri, de la ora 14 si vom încheia duminică, la ora 20.
vineri la ora 14-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual, vintage si antichitati de la 17- 20 “pungutadeeconomi” (din material textil refolosit)
simbata 12-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual,vintage 16-19 “atelierul de manufacturatpapusi“dintextilora 19 “Parada modei” creatie vestimentara de ElenaMazare cu acesorii handmade de la participanti


duminica 12-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual, vintage 17-20 “atelierul de manufacturat sosete ptmosNicolae”de la 18 tombola produselor handmade


asteptăm cu drag!

No comments: