Thursday, November 25, 2010

The Ghizmoz

Ei sunt trei frati care cauta o casa in care sa se joace toata ziua. Ei au o luna jumatate, sunt deparazitati, stiu sa foloseasca litiera si atunci cand nu se joaca le place sa se rasfete. Ei sunt:

Baietelul

El este liderul grupului, este cel mai activ dar e si iubitor cu fratii sai. Lui ii place sa se arunce peste ceilalti si dupa ce ii musca putin de coada, sa adoarma pe ei. El deasemenea se ocupa cu igiena fratilor sai spalandu-i bine pe spate si in urechi. Ii plac jucariile, transformand tot ce prinde in una. Istet, atent si curajos, este primul care sare la joaca. Un individ indraznet dar si un suflet bun.

Veverita


Ea este fetita si cea mai mica din grup. Ea are smocuri fine de par pe urechi, dar si pe restul corpului, care o fac sa para tot timpul zburlita. Veverita e foarte traznita si jucausa, dar stie si sa fie starleta si sa dea din gene. Mica si increzuta, este foarte iubitoare si toarce atunci cand este mangaiata si luata in brate.

Roscatelul

Roscatelul este un blajin. El e cumintelul grupului. Cu fata lui rotunda si ochii lui mari se uita sfios la tot ce se misca in jurul lui. Atunci cand e de joaca participa cu entuziasm. Ii mai place sa fie alintat rasplatind atentia primita cu un tors zgomotos.


























No comments: