Tuesday, June 15, 2010

Ne vedem la Bega Bulevard!

ratuste_05_b

Ratustele se vor intrece si anul acesta pe raul Bega, in cadrul unui festival foarte popular in randul timisorenilor si nu numai: Bega Bulevard. Oamenii sunt asteptati sa adopte, din nou, simpaticele jucarii, iar banii obtinuti vor ajunge intr-un spital special.

In zilele de 18, 19 si 20 iunie, Primaria Timisoara, in colaborare cu Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (GTZ) si alti parteneri organizeaza in zona Flora evenimentul dedicat canalului ce strabate orasul de la un capat la altul.

Sarbatoarea Muzicii organizata de Centrul Cultural Francez, precum si cu Zilele Mass-Media de Expresie Germana, manifestare organizata de catre Centrul Cultural German. Asa se face ca Bega Bulevard va deveni un festival international.

Sambata, 19 iunie, in cadrul evenimentului vor concerta o trupa rock din Franta si o formatie pop din Germania. Primaria este in tratative cu partenerii nemti din Ulm pentru a organiza si un turnir pe apa. De asemenea, organizatorii le promit o surpriza in ziua de vineri, 18 iunie, celor care vor participa la Bega Bulevard, insa deocamdata nu o fac publica.

In ceea ce priveste Cursa Ratustelor, foarte asteptata atat de cei mari cat si de cei mici, aceasta va avea loc… duminica, 20 iunie. Aliakbar Barmayoun, de la Clubul Rotary, ne-a spus ca, in principiu, biletele pentru participarea la Cursa Ratustelor vor costa tot 5 lei, ca si in anii trecuti. Banii adunati vor fi folositi in scop caritabil, la achizitionarea unui spital mobil.

No comments: